Valby Fotografen-Logos-Til hjemmeside.png

Velkommen til. 

Vi glæder os meget til at møde Dem.

Book HerOpstart af Valby Fotografen - "Smil er ikke noget vi siger, men noget vi skaber"   Vi glæder os til at begynde at servicere dig og din familie i vores lækre, nye studie i Valby.

Opstart af Valby Fotografen - "Smil er ikke noget vi siger, men noget vi skaber"  Vi glæder os til at begynde at servicere dig og din familie i vores lækre, nye studie i Valby.

"Smil er ikke noget vi siger, men noget vi skaber" 

Vi glæder os til at begynde at servicere dig og din familie i vores lækre, nye studie i Valby.

Vi gør meget ud af at skabe et roligt og frit rum i vores studie. Det er specielt vigtigt når vi taler om gode børnebilleder. At fotografere børn handler ligeså meget om forældrene/de voksne som det gør om barnet. Barnet kender ikke fotografen og vil altid kigge meget på deres forældre. Når først barnet er placeret på bordet/gulvet, eller hvor man ønsker at tage billedet, siger den ene eller anden forældre: "Nu skal du sidde her, og så skal du smile".... 9 ud af 10 gange. Det er ganske naturligt og giver god mening, da det er hvad de er hos fotografen for. Dertil kan de "voksne" spørge sig selv:

Hvornår har de selv nogen sinde kunne give et ægte smil ved at nogen har sagt:

"Nu skal du smile!"

Den voksne, med et helt livs erfaring i at give det bedste "maskesmil" muligt, vil uden tvivl tænke: "Det kan jeg da sagtens". Det kan dog garanteres, at de vil kunne se forskel på dem selv når de smiler ægte og når de giver et "maskesmil". Barnet har derimod ikke evnen til at "fake". 

Det er  også totalt unødvendig fordi du allerede har lært barnet at smile, men de har ikke gjort det ved at nogen siger "SMIL". De har gjort det ved at smile, tosse, lege og fjolle, på barnets præmisser. 

Det gør vi også her hos Valby Fotografen, vi fjoller, pjatter og siger sjove ting, til vi sammen skaber den glæde som kan læses i barnets ansigt.

"Smil er ikke noget vi siger, det er noget vi skaber"


test_44_1.jpg